Fogászati röntgen

A fogászati radiológia a fogorvoslás egyik fontos diagnosztikai és dokumentációs eleme. A pontos diagnosztikát szolgálja a panoráma röntgen berendezés. Ennek segítségével egyetlen felvételen valamennyi fog, az őket körülvevő csont, az állkapocsízület, az arcüreg is láthatóvá válik. Ezzel a rendelőben végzett szájvizsgálat során esetlegesen rejtve maradt elváltozások, panaszt nem okozó krónikus gyulladások (fogászati gócok) is felfedhetővé válnak.

Részletes szájvizsgálat, állapotfelmérés

A korszerű számítógépes eljárások közül a grafikus állapotfelmérés és kezelési terv, valamint számítógépes szájkamera- segítségével Ön is könnyen nyomon követheti a kiindulási állapotot és a kezelés egyes fázisait, valamint az elért eredményt. Az állapotfelmérés rendelőnkben díjmentes.

Terhesvizsgálat

Fog- és szájápolás a terhesség alatt: a megfelelő táplálkozás és a gondos szájápolás terhesség alatt megelőzi a későbbi bajokat.

Kezelési terv készítése

A röntgenfelvételek segítségével, a szájvizsgálatot és állapotfelmérést követően készül el a kezelési terv. A terv részletezve tartalmazza az egyes beavatkozásokat, a kezelések ütemezésének sorrendjét és költséget.

 

 

Bemutatkozás

Diagnosztika

Prevenció

Implantáció - szájsebészet

Fogfehérítés

Esztétikai fogászat

Fogpótlás

Fogágy betegségek - Parodontológia

Endodoncia

Fogszabályozás

Gyermekfogászat

Képgaléria

 
 

Dr. Zsoldos Péter és Erika
Budapest XIII. Gyöngyösi u. 22. fsz. 4.
Telefon: 1/ 339-6988
  Y-Design